Москва зупинить війну в Україні та спробує перезавантажити відносини із Заходом. Таку думку в інтерв’ю виданню “Обозреватель” висловила російська опозиціонерка Ольга Курносова.

За словами політика, це станеться відразу після того, як Володимир Путін залишить крісло президента і перестане керувати процесами в РФ. Будь-яка людина, яка прийде йому на зміну, захоче будь-що помиритися з Європою та США, оскільки цього хочуть російські еліти.

Курносова вважає, що такою фігурою може стати Михайло Мішустін, який зараз обіймає посаду прем’єр-міністра РФ і, згідно із законом, має взяти кермо влади у свої руки у разі усунення президента.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«Не зараз описуватиму конкретні параметри такого замирення, але це дійсно так. Просто сьогодні всі бояться Путіна і того, що він може з ними зробити», — впевнена опозиціонерка.

Популярне: