У Дніпрі викрили наркоділка, який ховав психотропи в іграшках й розсилав поштою

33-річний мешканець Дніпра організував оборудку психотропних речовин з доходом у щонайменше пів мільйона гривень на місяць. Тепер йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Про це повідомляє Відкритий з посиланням на ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

«Зловмисник підшукував «клієнтів» через телеграм-канали та інтернет-форуми. Наркотики та психотропи перед відправленням ховав в іграшки та негабаритну побутову техніку. Для конспірації використовував вигадані анкетні дані та «одноразові» номери телефонів, а на пошту приходив в сонцезахисних окулярах та кепках», – йдеться в повідомленні.

У Дніпрі викрили наркоділка, який ховав психотропи в іграшках й розсилав поштою - рис. 1

Правоохоронці встановили особу фігуранта та провели девʼять обшуків, в ході яких вилучили 3,6 кг особливо небезпечного психотропу, який зʼявився тільки у 2017 році, але вже ідентифікований Управлінням боротьби з наркотиками США, як найпоширеніший серед синтетичних канабіноїдів.

Наркоділка затримали та повідомили йому про підозру за незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання та збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах.

Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права застави.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінкуВідкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: ,