Tesla вводить нову функцію роботаксі в мобільний додаток

Компанія Tesla анонсувала майбутнє оновлення свого мобільного додатку, яке включатиме можливість виклику роботаксі. Генеральний директор Ілон Маск раніше повідомив, що послуга стане доступною вже в серпні цього року.

Оновлений додаток представить кілька інтерактивних екранів: перший з великою кнопкою “Викликати” і індикацією часу очікування, наступний — 3D-карта з маршрутом автомобіля до клієнта. Додаток дозволяє пасажирам налаштувати температуру в салоні та переглянути додаткову інформацію, таку як час до прибуття та максимальну місткість транспортного засобу. Після прибуття роботаксі інтерфейс надає доступ до маршруту до пункту призначення і різних опцій управління, включаючи вибір музики.

Ця ініціатива є частиною “Генерального плану” Маска, представленого у 2016 році, який включає можливість власників Tesla використовувати свої автономні автомобілі для перевезення пасажирів та отримання пасивного доходу. Наразі системи автопілота вимагають нагляду з боку водіїв, однак Tesla заявляє, що нове роботаксі буде побудовано з нуля для автономного водіння і не матиме традиційних елементів управління, таких як кермо або педалі.

Tesla також застосує інноваційну стратегію виробництва, яка дозволить оптимізувати процес складання транспортних засобів. Цей крок у майбутнє відкриває нові горизонти для транспортної індустрії та може радикально змінити підхід до використання особистих автомобілів.

Джерело The Verge

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше