Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія планує зірвати Глобальний саміт миру. Подробиці від Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру. Подробиці від Зеленського

Країна-агресор Росія має план, як домогтися того, щоб зірвати Глобальний саміт миру, який у червні має відбутися в Швейцарії, повідомив у Твіттері президент Володимир Зеленський. За його словами, Київ знає про всі ворожі наміри

24 квітня 2024, 19:34
Поділіться публікацією:

Країна-терорист Росія має чіткий план, як перешкодити проведенню Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії в середині червня, заявив Володимир Зеленський. За його словами, українська розвідка зуміла дізнатися про всі ворожі плани.

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру. Подробиці від Зеленського

Володимир Зеленський

Як повідомив очільник України, розвідники отримали конкретну інформацію про те, що країна-агресор Росія виписала чіткий план, як зменшити кількість учасників Глобального саміту миру і як зробити так, щоб він не відбувся. За словами президента, РФ хоче зробити все для того, щоб війна продовжувалася і миру не було ще довгий час.

"І ми разом повинні цьому протидіяти – повинні працювати в єдності заради справедливого миру",
– закликав президент іноземних дипломатів під час зустрічі з ними.

При цьому Зеленський підкреслив, що саме Глобальний саміт миру, який має відбутися в Швейцарії, надає всім реальний шанс на те, що цей справедливий мир буде встановлено, а міжнародне право відновить свою дієвість. Як додав президент, Україна та її союзники зацікавлені в тому, щоб притягнути країну-агресора до відповідальності.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Кремлі критикують проведення Глобального саміту миру в Швейцарії, оскільки вважають, що на ньому не зможуть припинити війну, оскільки на зустріч не кличуть Росію. Окрім того, міністр закордонних справ країни-агресора Сергій Лавров заявив, що Росії не підходить Швейцарія, як майданчик для переговорів, бо вона втратила свою нейтральність і стала ворождою для РФ країною.

Разом з тим, експерти відзначають, що йдуть дебати із приводу того, чи варто таки запрошувати Росію до участі в саміті, чи ні. І якщо варто, то яким чином це зробити, адже Україна виступає категорично проти цього.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини