RU
 

Україна вперше бере участь у найбільших кібернавчаннях НАТО

Текст: ,  24 квітня 2024, 20:40
0
671
Україна вперше бере участь у найбільших кібернавчаннях НАТО
Фото: CCDCOE
В Естонії розпочалися найбільші кібернавчання НАТО

У навчаннях Locked Shields 2024 беруть участь понад 4000 експертів з понад 40 країн, і серед них уперше є представники України.

У Таллінні під егідою Центру передового досвіду НАТО з питань кібероборони (CCDCOE) розпочались найбільші в світі навчання у сфері кібербезпеки Locked Shields 2024. Про це в середу, 24 квітня, повідомила пресслужба CCDCOE.

Зазначається, що в навчаннях беруть участь понад 4000 експертів з понад 40 країн, і серед них уперше є представники України.

Завдання полягають у тому, що групи швидкого реагування - команди "Синіх" – мають захистити вигадану державу Берилію від складних кібератак, спланованих агресорами з команд "Червоних".

"Імітуючи інтенсивні кризові умови, ці команди застосовують національні стратегії та тісно співпрацюють з міжнародними союзниками для вироблення ефективних відповідей", - йдеться в повідомленні.

Крім практичних завдань, учасники Locked Shields проходять підготовку з юридичних, стратегічних і комунікаційних тактик, а також координації на всіх рівнях командування.

Раніше повідомлялося, що в Литві влітку відбудуться найбільші в історії країни військові навчання.

Нагадаємо, у Польщі відбулися військові навчання Dragon-24, які є частиною військових маневрів НАТО Steadfast Defender-24.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
Над Одесою збили російський безпілотник
Через обстріли росіян на Херсонщині загинули двоє цивільних
Війська РФ тричі обстріляли Нікопольський район
Генштаб назвав втрати РФ на 19 травня
Дрони атакували Краснодарський край у РФ
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: НАТОЭстонияучения
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі