Головна Новини Світ Росія "Інтенсивність буде вищою": Кремль анонсує нові удари по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Інтенсивність буде вищою": Кремль анонсує нові удари по Україні

Сергій Шойгу заявив про "зростання бойових можливостей ЗС РФ" і вибухнув погрозами

24 квітня 2024, 21:05
Поділіться публікацією:

Очільник російського оборонного відомства  Сергій Шойгу  повідомив про плани  Кремля  "підвищити інтенсивність" атак на Україну. Про це він  заявив на засіданні  колегії міністерства оборони РФ.

"Інтенсивність буде вищою": Кремль анонсує нові удари по Україні

Ракетний удар по Україні (фото з відкритих джерел)

"ЗС РФ підвищать інтенсивність ударів по логістичних центрах і базах зберігання західної зброї в Україні", — цинічно  виголосив російський міністр.

Як далі продовжив Сергій Шойгу, РФ  збільшить "випуск найбільш затребуваних зразків озброєння та військової техніки". Зокрема, російський міністр  анонсував появу РОК С-500.  Ще  він говорив про ніби "зростання бойових можливостей ЗС РФ".

Далі, очільник російського міністерства оборони РФ  сказав, що російська армія  окупантів  буде й  далі продовжувати  "вирішувати поставлені завдання з досягнення цілей "спецоперації" в Україні".

Нагадаємо, що "Коментарі" військовий пояснив ситуацію в районі ОчеретиногоУкраїнський військовий 59-ї Окремої мотопіхотної бригади Сергій Цехоцький розповів про ситуацію на фронті в районі Очеретиного, де росіяни здійснили незначний прорив. За його словами, російська пропаганда перебільшує ситуацію з захопленням населеного пункту. 

Сергій Цехоцький в ефірі телеканалу "Еспресо" зауважив, що в районі Очеретиного тривають бої, однак ситуація залишається під контролем українських сил. Український військовий вказує, що росіяни не мають сил для великого наступу, а допомога, яка має надійти від союзників України змушує їх впадати в агонію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що німецький аналітик Юліан Рьопке заявив про прорив російськими силами українського фронту. За його словами росіяни мали можливість просунутись вглиб українських позицій.
 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

24 квітня 2024, 20:45

слюни подбери,.руссо передасто убогое..ответочка будет похлеще,чем чмоня плешивый представляет..


Новини