Головна Новини Політика зовнішня політика Ситуація неприпустима. Чоловікам за кордоном дісталося на горіхи від Кулеби
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація неприпустима. Чоловікам за кордоном дісталося на горіхи від Кулеби

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розкритикував чоловіків, які сидять по ресторанах за кордоном у той час, коли в Україні точиться війна за виживання. Про це він сказав в коментарі The Guardian

24 квітня 2024, 21:28
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба прокоментував рішення обмежити доступ для українських чоловіків призовного віку, які знаходяться за кордоном, до консульських послуг.

Ситуація неприпустима. Чоловікам за кордоном дісталося на горіхи від Кулеби

Дмитро Кулеба

Зокрема, він заявив, що такий крок міністерства закордонних справ є насправді справедливим, особливо у відношенні до тих чоловіків, які вже протягом двох років повномасштабної війни воюють без перерви і відчувають втому. За його словами, вони не можуть ніяк зрозуміти, чому уряд нічого не робить для того, щоб залучити на фронт більше людей.

Як підкреслив Кулеба, несправедливо, що чоловіки за кордоном сидять собі в ресторанах у той час, як інші гинуть на фронті.

При цьому міністр закордонних справ не зміг дати відповідь на питання про те, скільки чоловіків призовного віку повернеться в Україну після того, як їм обмежили доступ до надання консульських послуг.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що українським чоловікам у віці 18-60 років припинили надавати консульські послуги за кордоном поки вони не стануть на військовий облік. При цьому заборона почала діяти з 23 квітня. Відомо, що уже чоловікам у низці країн перестали, зокрема, видавати закордонні паспорти. Такі дії навіть привели до сутичок у паспортному сервісі ДП "Документ" у Варшаві. Там чоловіки вимагають видати їм документи. Також вони повідомили, що блокуватимуть роботу сервісного центру поки не отримають бажаного і заявили про намір "стояти до кінця".

Такі дії викликали обурення серед військових, які вважають, що така заповзятість українських чоловіків дуже би знадобилася на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

25 квітня 2024, 14:47

Пока такая сука как Сергей Лещенко с лобком под носом получает 10 000 долларов и пляшет по ночным клубам Киева - то хрен с масло этой сраной Украине. Пойду заказу ещё пирожное и кофе в кафе Праги и пусть сдохнет эта фашистская Куляба. Эту Кулябу саму давно пора отправить на удобрение, он и есть ухилянт и вообще враг Украины !

Партия 5.10

25 квітня 2024, 14:44

А когда сама эта долбанная Куляба поедет на фронт ? Где воюет сынок этого очкастого урода ? Как по мне так хорошо что фашизм в Украине прогрессирует, будет ещё больше поводов порвать эту сраную бумажку паспорт этой проклятой и мерзкой страны Украины

Леся

25 квітня 2024, 13:32

Нехай оголошують війну, а не "військовий стан" і роблять свої "новшества". Бо виходить щось дуже дивне. Вже не знають як ще і що вигадати!

я сам

25 квітня 2024, 09:22

а сидіти мажорам по ресторанах у Буковелі можна? Чи туди ТЦК має заборону входу????


Новини