close-btn

14 українських стартапів візьмуть участь у VivaTech 2024

14 українських проєктів представлять Україну на конференції VivaTech 2024

14 українських стартапів візьмуть участь у VivaTech 2024

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

VivaTech 2024 – одна з найбільших технологічних конференцій Європи, яка щорічно збирає технократів, інвесторів та всіх, хто вірить у силу технологій для перетворення бізнесу й суспільства.

Цього року VivaTech відбудеться з 22 до 25 травня в Парижі (Франція).

Цікаве по темі: Топ-10 стартап-ідей від Reddit на 2024 рік

Україну буде представляти національна делегація із 14 компаній та стартапів, яких обрали за результатами відбору.

14 українських стартапів візьмуть участь у VivaTech 2024

14 українських стартапів візьмуть участь у VivaTech 2024

«Вітаємо переможців відбору та бажаємо гідно представити Україну на VivaTech 2024», – написали в Мінцифри.

Національний стенд України на Viva Technology 2024 організований Міністерством цифрової трансформації України, Посольством України у Французькій Республіці, Дія.City, Українським фондом стартапів спільно з Асоціацією IT Ukraine, Франко-українською торгово-промисловою палатою, La French Tech Kyiv, Nazovni, Digital Ukraine, Seeds of Bravery та за підтримки MasterCard і UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Нагадаємо, що українські стартапи можуть отримати 10 тисяч євро на розвиток. Європейський інститут інновацій та технологій (EIT) запрошує українські стартапи взяти участь у програмі EIT Jumpstarter.

EIT запускає преакселераційну програму для підприємців-початківців з України — Rebuild Ukraine. Учасників навчать ефективні бізнес-моделі, створювати інноваційні продукти, знаходити партнерів та клієнтів. Крім того, стартап-переможець отримає грант на розвиток у розмірі 10 тисяч євро.

Також, Glovo разом з Українським фондом стартапів (USF) відкрили набір для участі в щорічному конкурсі Glovo Ukraine Startup Lab. Команди можуть подати заявки на участь у конкурсі з 16 квітня по 15 травня. Після цього з 15 по 31 травня відбудеться відбір фіналістів, а уже 18 червня фінал конкурсу у Києві в межах конференції PowerUp, яку організовує Glovo.

Саме там 10 найкращих українських технологічних стартапів представлять свої проєкти потенційним інвесторам та ключовим гравцям індустрії.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Українські стартапи долучилися до ініціативи Invest in Bravery

Український ШІ-стартап Mantis Analytics залучив $50 тис. інвестицій

Фонд u.ventures інвестував в український стартап Competera

google news