Головна Новини Суспільство Війна з Росією Смерть військового від епілепсії: хто має понести покарання
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть військового від епілепсії: хто має понести покарання

На Львівщині мобілізований помер від приступу епілепсії дорогою до навчального центру

24 квітня 2024, 22:14
Поділіться публікацією:

Відповідальність за смерть військовослужбовця від епілепсії має нести головний лікар ВЛК, який визнав чоловіка придатним до військової служби, пише у соцмережі колишній командир роти 47-ї окремої механізованої бригади, офіцер ЗСУ Микола Мельник.

Смерть військового від епілепсії: хто має понести покарання

За смерть мобілізованих від хворіб мають відповідати ВЛК. Фото з відкритих джерел

"Смерть від епілепсії бійця дорогою до навчального центру повністю на совісті головного лікаря ВЛК, який визнав чоловіка придатним до служби. Склад злочину є. Але не посадять — система захистить. Хоча нерви в нього будуть вже не ті", — наголосив військовослужбовець.

Офіцер ЗСУ висловив сподівання, що після цього випадку ВЛК будуть хоч трохи ближчими до реальності та почнуть виносити свої рішення не по "рознарядці", а на підставі об'єктивних медичних показань.

Крім того, Микола Мельник поклав відповідальність на ТЦК, які "все ніяк не можуть дійти до нічних клубів, де всі молоді, сильні та витривалі".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп змінив позицію щодо виділення допомоги Україні, аби схилити на свій бік прихильників республіканки Нікі Хейлі, яка вибула з виборчих перегонів, переконаний політичний експерт Олег Саакян. Своєю поступливістю Трамп заодно продемонстрував не надто лояльним до нього виборцям-республіканцям, що Республіканська партія має вплив на нього та здатна змінювати його позицію в інтересах партії.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що представник РПЦ Федір Лук'янов запропонував оголосити сатанізм екстремістською і деструктивною ідеологією в Росії. Він заявив, що міжнародний рух “сатанізм” має бути оголошений екстремістською і деструктивною ідеологією. У випадку визнання сатанізму екстремістською ідеологією для адептів віри в диявола буде передбачено покарання за трьома статтями кримінального кодексу РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини