Головна Новини Світ Росія "Реклама російської війни": легенда хокею розповів про пропаганду Кремля в США
commentss НОВИНИ Всі новини

"Реклама російської війни": легенда хокею розповів про пропаганду Кремля в США

Домінік Гашек висловився про російського хокеїста і записного путініста Олександра Овечкіна.

24 квітня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Знаменитий чеський воротар і дворазовий володар Кубка Стенлі Домінік Гашек дуже жорстко висловивсь  про  хокеїста з Росії  і  прихильника путінського режиму  Олександра Овечкіна. Про це він  сказав, відповідаючи на запитання  порталу "Суспільне.Спорт".

"Реклама російської війни": легенда хокею розповів про пропаганду Кремля в США

Домінік Гашек (фото з відкритих джерел)

Як стверджує легендарний чеський  "Домінатор", Овечкін і НХЛ  зробили гарну рекламу країні-агресорці  РФ.

В результаті цього,  чимало  мешканців Сполучених Штатів  не вважають Росію поганою  країною. Легенда чеського хокею  ще раз звернула увагу публіки на те, що Овечкін  підтримує  Путіна, а значить і  підтримує війну.

"Щоразу, коли Олександр Овечкін виходить на лід — це величезна реклама російської війни, величезна реклама російських злочинів, зокрема геноциду українських дітей. За це відповідає НХЛ. НХЛ є частиною демократичного світу. НХЛ ніколи не повинна випускати його на лід. Через НХЛ, яка встановлює такі правила, в Україні гине ще більше людей", — висловивсь  Гашек.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в США виявили, що російська пропаганда призводить до великих втрат армії РФ. Російська пропаганда, яка намагається показати армію РФ у кілька разів більш боєздатною ніж українські сили, призводить до великих втрат російської піхоти.

Російські військові блогери нещодавно обговорили проблеми з якими стикається російська армія на війні в Україні. За їх словами російська пропаганда активно зосередилась та поширює кадри зі знищенням української бронетехніки з літа 2023 року, тоді як Росія постійно повторює ці помилки та втрачає ще більше техніки та людей.

За словами російського військового блогера, росіяни сміються над контрнаступом України, а потім зазнають в кілька разів більші втрати на Авдіївському напрямку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини