Комп'ютерна техніка

Майбутній iPad Air знову матиме РК-дисплей

0

iPad mini, iPad, iPad Air і iPad Pro — це планшети, які пропонує Apple, і Pro, як можна здогадатися з його назви, має найкращі характеристики. Технологія Mini-LED нібито мала бути представлена ​​в 12,9-дюймовому iPad Air 2024 року, однак, схоже, Apple вирішила не пропонувати міні-LED-екрани в iPad Air.

Apple відмовляється від міні-світлодіодного дисплея для iPad Air 2024 року

Росс Янг, генеральний директор Display Supply Chain Consultants (DSCC) і відомий аналітик у галузі дисплеїв, раніше заявляв, що iPad Air 2024 року може мати міні-світлодіодну панель. Однак тепер він пояснює, що його нові джерела показують, що iPad Air буде поставлятися з РК-панеллю замість цього через високі витрати на виробництво міні-світлодіодних панелей.

Росс Янг також зазначив, що Apple представить нову модель iPad з міні-світлодіодним дисплеєм у четвертому кварталі 2024 року. Точну модель ще не визначено; це може бути недорогий iPad Pro або абсолютно нова лінійка iPad. Вже відомо, що Apple працює над новим iPad Air, але повних технічних характеристик поки немає.

Технологія міні-світлодіодних дисплеїв поступово впроваджується в деяких пристроях, пропонуючи багатший контраст і справді чорні області порівняно з РК-панелями, але не зовсім так, як дисплеї OLED. міні-світлодіоди можуть отримати кращі кольори, освітлюючи дисплей значно меншими світлодіодами. Apple вперше використала міні-світлодіодні панелі в iPad Pro 2021 року, і, схоже, вони й надалі уникатимуть використання міні-світлодіодів у iPad Air через їхню дороговизну.

Comments

Comments are closed.