Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дефіцит людей в ЗСУ: чи вирішить проблему новий закон про мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Дефіцит людей в ЗСУ: чи вирішить проблему новий закон про мобілізацію

Влада повинна змінити підхід до формування образу армії у суспільстві

24 квітня 2024, 23:51
Поділіться публікацією:

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, офіцер ЗСУ Максим Жорін висловив сумніви, що ухвалений ВРУ закон про мобілізацію вирішить проблему дефіциту людей в армії.

Дефіцит людей в ЗСУ: чи вирішить проблему новий закон про мобілізацію

В Україні посилили мобілізацію. Фото з відкритих джерел

За словами військовослужбовця, закон про мобілізацію — крок у правильному напрямку, проте проблеми з людьми в армії є дуже комплексним питанням.

"Все має починатися не з армії, а набагато раніше — з цивільного населення. Працювати треба і інформаційно, і ідеологічно, і репутаційно. Необхідно формувати правильний образ війська, займатися тотальною підготовкою населення, працювати над мобілізацією всього суспільства заради об'єднання навколо перемоги. А після цього вже йде робота ТЦК та все інше", — наголосив Максим Жорін.

Крім того, відзначив офіцер ЗСУ, без реформи системи рекрутингу і навчальних центрів, а також справедливого розподілу мобілізованих суттєво покращити ситуацію навряд чи вдасться.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп змінив позицію щодо виділення допомоги Україні, аби схилити на свій бік прихильників республіканки Нікі Хейлі, яка вибула з виборчих перегонів, переконаний політичний експерт Олег Саакян. Своєю поступливістю Трамп заодно продемонстрував не надто лояльним до нього виборцям-республіканцям, що Республіканська партія має вплив на нього та здатна змінювати його позицію в інтересах партії.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що представник РПЦ Федір Лук'янов запропонував оголосити сатанізм екстремістською і деструктивною ідеологією в Росії. Він заявив, що міжнародний рух “сатанізм” має бути оголошений екстремістською і деструктивною ідеологією. У випадку визнання сатанізму екстремістською ідеологією для адептів віри в диявола буде передбачено покарання за трьома статтями кримінального кодексу РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини