Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог експлуатує українських школярів: що змушують робити підлітків
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог експлуатує українських школярів: що змушують робити підлітків

Росіяни змушують українських підлітків виконувати роботи з прибирання територій

25 квітня 2024, 00:35
Поділіться публікацією:

Ленінське свято безкоштовної праці або усім відомий радянський суботник в окупованому місті Бердянськ Запорізької області затягнулося.

Ворог експлуатує українських школярів: що змушують робити підлітків

Окупанти залучають до робіт школярів. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, прибирання територій шкіл у Бердянську обмежилося не однією суботою, а натомість суботник окупантів розтягнувся на тиждень. 

Повідомляється, що місцевих школярів змушують приводити до ладу не лише прилеглі до освітнього закладу території, але й міські площі.

Зазначається, що усе проходить, як в радянські часи – показуха і небажання учнів робити беззмістовну працю. Все зводиться до масштабної фотосесії з відповідним інструментарієм.

У Центрі спротиву відзначили, що проблему антисанітарії в тимчасово окупованих містах та селах України суботники не вирішують. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп змінив позицію щодо виділення допомоги Україні, аби схилити на свій бік прихильників республіканки Нікі Хейлі, яка вибула з виборчих перегонів, переконаний політичний експерт Олег Саакян. Своєю поступливістю Трамп заодно продемонстрував не надто лояльним до нього виборцям-республіканцям, що Республіканська партія має вплив на нього та здатна змінювати його позицію в інтересах партії.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що представник РПЦ Федір Лук'янов запропонував оголосити сатанізм екстремістською і деструктивною ідеологією в Росії. Він заявив, що міжнародний рух “сатанізм” має бути оголошений екстремістською і деструктивною ідеологією. У випадку визнання сатанізму екстремістською ідеологією для адептів віри в диявола буде передбачено покарання за трьома статтями кримінального кодексу РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини