Головна Новини Світ Росія В МЗС РФ заявили, що ядерні об’єкти в Польщі стануть військовою ціллю Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

В МЗС РФ заявили, що ядерні об’єкти в Польщі стануть військовою ціллю Росії

Росія пригрозила, що у випадку розміщення ядерних об’єктів НАТО у Польщі, вони стануть її законною військовою ціллю.

25 квітня 2024, 09:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що його країна готова розмістити на своїй території ядерну зброю партнерів по НАТО. На такі заяви відреагували у Міністерстві закордонних справ РФ, де назвали ядерні об’єкти країн НАТО на території Польщі військовими цілями. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

В МЗС РФ заявили, що ядерні об’єкти в Польщі стануть військовою ціллю Росії

Заступник очільника МЗС РФ Сергій Рябков. Фото з відкритих джерел

Заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков пригрозив Заходу через можливість розмістити ядерну зброю у Польщі.

"Ядерні об'єкти НАТО у разі їхнього розміщення в Польщі стануть військовою ціллю для Росії", — сказав Рябков.

Представник МЗС РФ заявив, що розміщення ядерної зброї країн НАТО у Польщі нібито буде становити загрозу для безпеки Росії. За його словами, наближення ядерних об’єктів до російського кордону загострює напружену ситуацію між РФ та НАТО.

Нагадаємо, що президент Польщі Анджей Дуда вказав, що Росія посилює мілітаризацію в Калінінградській області РФ та передислокувала ядерну зброю на територію Білорусі. Як наслідок Польща готова розмістити ядерне озброєння союзників по НАТО у своїй країні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Москві відреагували на заяву Дуди про можливість розмістити ядерну зброю у Польщі. Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що в такому разі військові аналізуватимуть ситуацію та реагуватимуть для безпеки РФ.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія заблокувала резолюцію США та Японії, яка забороняла розміщувати ядерну зброю в космосі. В Сполучених Штатах відреагували на такі дії РФ та вказали, що Москва загрожує усьому людству своїми розробками супутників з ядерними пристроями.


.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

25 квітня 2024, 09:15

Раша грозный,как жук навозный...слюни подбери ,путиносранец!


Новини