Великдень-2024: чи скасують комендантську годину в Київській області

Під час комендантської години пересування вулицею заборонено, тому богослужіння мають транслюватися в онлайн-режимі.
Великдень-2024: чи скасують комендантську годину в Київській області
Ілюстративне фото / Getty Images

На Великдень, у ніч із суботи 4 травня на неділю 5 травня, комендантська година в Київській області діятиме без змін - з 00:00 до 5:00. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко під час наради.

Читайте також:

Він наголосив, що в цей час пересування вулицею заборонене, тому богослужіння мають транслюватися в онлайн-режимі. Храми можна буде відвідати після завершення комендантської години. 

"Просимо також вжити всіх заходів, щоб уникнути значного скупчення людей в одному місці. В разі тривоги оперативно просити людей пройти до найближчого укриття. Про місця їх розташування також має бути надана необхідна інформація. Правоохоронці стежитимуть за громадським порядком та працюватимуть в посиленому режимі. Але вкрай важливо, щоб і люди були максимально пильними", - підкреслив Кравченко.

Читайте також:

За його словами, якщо є інформація про можливі провокації, потрібно одразу звертатися до правоохоронних органів.

Раніше ми писали, що в Україні у 2024 році традиційні складові великоднього кошика, а саме паска, яйця, домашня ковбаса, буженина, сало, вершкове масло, м'який і твердий сири, хрін і сіль, обійдуться на сім'ю з 4-х осіб у 1422,05 грн. Це на 17,6% дорожче, ніж минулого року, коли такий самий набір продуктів коштував 1208,78 грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK