Головна Новини Світ Німеччина Війна буде довгою: у Німеччині зробили заяву про кількість зброї у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна буде довгою: у Німеччині зробили заяву про кількість зброї у РФ

У Міноборони Німеччини вважають, що РФ виробляє більше зброї, ніж їй треба на війні, і вже заповнює склади

25 квітня 2024, 10:00 comments1666
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що Росія виробляє зброю в кількостях, що перевищують її потреби на війні, зараз військово-промисловий комплекс РФ вже працює на заповнення складів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "n-tv".

Війна буде довгою: у Німеччині зробили заяву про кількість зброї у РФ

Борис Пісторіус. Фото: з відкритих джерел

Борис Пісторіус зазначив, що зі збільшенням витрат на озброєння та впорядкуванням військової економіки "значна частина або частина того, що виробляється, більше не йде на фронт, а потрапляє на склади".

"Тепер ви можете бути наївними і сказати, що він (російський правитель Володимир Путін – ред.) робить це тільки з обережності. Як скептична людина, я б сказав у цьому випадку, що вона робить це тому, що має плани або можуть бути", — знайшовся глава Міноборони Німеччини.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на санкційний тиск і зникнення російського ринку західних компаній, економіка країни-агресора продовжує зростати, повідомляє Business Insider з посиланням на оцінки Фонду Карнегі. А видання Financial Times пише про рекордний прибуток Ощадбанку РФ, який допомагає фінансувати війну проти України. Багато в чому виживати Росії допомагає Китай, який сам може потрапити під санкції за це. Чому санкції працюють так погано? Які фінансово-економічні важелі Захід ще не застосував щодо країни-агресора та її партнерів? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війну в Україні настав час закінчувати: яке послання Джо Байден передав через Ентоні Блінкена Сі Цзіньпіну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини