WhatsApp вводить функцію входу через ключі доступу на iPhone

WhatsApp для iOS стає ще безпечнішим, впроваджуючи ключі доступу через біометрію. Тепер користувачі можуть використовувати Face ID або Touch ID для входу в застосунок, забезпечуючи більшу захищеність особистих даних.

Про це повідомляє The Verge.

WhatsApp уже підтримує розблокування свого застосунку для iOS за допомогою одного з цих варіантів, але теперішнє оновлення дозволить входити не лише в застосунок, а й в обліковий запис. Підтримка ключа доступу з’являється у версії iPhone через кілька місяців після того, як у жовтні Meta почала розповсюджувати його серед користувачів Android WhatsApp.

Передбачається, що ключі доступу стануть безпечнішими та замінить автентифікацію паролями та двофакторну перевірку через SMS. Це також означає, що ви можете входити, навіть якщо ви не підключені до мережі, оскільки ваш телефон містить ключ автентифікації.

Щоб перевірити, чи є у вас ця функція, WhatsApp повідомляє, що ви побачите цю опцію в розділі «Налаштування» > «Обліковий запис» > «Паролі» . Однак такі розгортання можуть зайняти час, тому це може з’явитися трохи згодом.

Джерело speka

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше