На Дніпропетровщині судитимуть рятувальника: що він скоїв

4 млн грн збитків через службову недбалість – повідомлено про підозру службовцю ДСНС на Дніпропетровщині

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру начальнику одного з пожежно-рятувальних загонів ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрюваний заключив договір з ТОВ про закупівлю автопідіймача на загальну суму майже 55 млн грн.

Службовець належним чином не забезпечив контроль правильності використання бюджетних коштів.

Через недбалість підозрюваного держава зазнала збитків на 4 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Територіального управління ДБР, розташованого в м. Полтаві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі мати за мільйон продала дворічну дитину

Жінка домовилася продати дитину своїй знайомій. Горе-мати затримала поліція при передачі дитини та отриманні коштів. Жінка пояснила свій жахливий вчинок тим, що не хоче опікуватися сином та їй потрібні гроші, щоб відкрити бізнес. Де зараз дитина та що буде його матері – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі перейменували вулиці і назвали нові провулки: у місті дерусифікували ще вісім топонімів

У Дніпрі депутати на 49-й сесії проголосували за перейменування топонімів, назви яких пов’язані з державою-агресором. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради. Подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися