Приїде в Україну: презентовано новий найдешевший кросовер Mitsubishi

0
332
New Mitsubishi ASX
-->

Компанія Mitsubishi оновила європейську версію кросовера ASX – брата-близнюка Renault Captur.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Про це повідомляється на офіційному сайті японського бренду. Mitsubishi ASX другого покоління, створений на основі французького Renault Captur, дебютував у 2022 році. Від попередника оновлений кросовер відрізняється іншою решіткою радіатора, написом Mitsubishi на всю ширину багажника та трохи зміненими бамперами.

New Mitsubishi ASX

У салоні встановлено 7-дюймову цифрову панель приладів та збільшений сенсорний екран інформаційно-розважальної системи на платформі Google діагоналлю 10,4 дюйма. З’явилися також камери кругового огляду та паркувальний автопілот.

New Mitsubishi ASX

Базовий Mitsubishi ASX отримає 1-літровий бензиновий агрегат потужністю 91 к.с. Запропоновано також двигун об’ємом 1,3 літра (140 або 160 к.с.) та 1,6-літровий гібрид E-Tech з двома електромоторами потужністю 143 кінські сили. Трансмісії: шестиступенева “механіка” або семиступеневий “автомат”.

New Mitsubishi ASX

Вже незабаром оновлений кросовер поступить у продаж на європейському ринку. Mitsubishi ASX – найдешевший SUV японської марки на глобальному ринку. В Україні вартість поточної моделі становить від 899 тисяч гривень.

Які автомобілі Renault перетворяться на Mitsubishi – розкрити найближчі плани альянсу

Стало відомо, яким буде новий Mitsubishi Pajero: усі подробиці

Представлено пікап Mitsubishi L200 нового покоління: оголошена ціна

Додати коментар