На Дніпропетровщині обладнали протирадіаційне бомбосховище для навчання дітей

Тепер у сховищі одночасно може навчатися понад 700 дітей

В одній зі шкіл Верхньодніпровська обладнали протирадіаційне бомбосховище, аби учні могли повноцінно навчатися за партами. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, інформує портал "Коментарі".

"У закладі зробили сучасну вентиляцію, санвузли, провели освітлення, встановили пандус. В укритті є обігрівачі, гучномовці і про всяк випадок - дозиметри. Працює і медпункт. Все - задля безпеки дітей. А їх там чимало - понад 700", – повідомив голова облради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі мати за мільйон продала дворічну дитину

Жінка домовилася продати дитину своїй знайомій. Горе-мати затримала поліція при передачі дитини та отриманні коштів. Жінка пояснила свій жахливий вчинок тим, що не хоче опікуватися сином та їй потрібні гроші, щоб відкрити бізнес. Де зараз дитина та що буде його матері – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі перейменували вулиці і назвали нові провулки: у місті дерусифікували ще вісім топонімів

У Дніпрі депутати на 49-й сесії проголосували за перейменування топонімів, назви яких пов’язані з державою-агресором. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради. Подробиці за посиланням.

Пляжний сезон у Дніпрі цьогоріч не розпочнеться. Таке рішення ухвалили на міській комісії з питань техногенно-екологчіної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Офіційно цього року не будуть відкриті міські пляжі. На балансі департаменту парків та рекреацій Дніпровської міської ради є три офіційні пляжі: Мануйлівський, пляж на Монастирському острові та Придніпровський. На кожному з них ми чіпляємо таблички, на яких є попередження, що купатись заборонено", — розповіла заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Анастасія Петренчук.

Що буде з пляжами у місті – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися