Укрзалізниця анонсувала нові розваги у Дніпрі

Дитячі залізниці розпочинають новий сезон у містах України

Дитяча залізниця – це місце, де малеча з батьками можуть проїхатися вузькоколійкою в міських парках та ближче познайомитися зі світом залізниці. Але це також важливий напрям соціальної діяльності Укрзалізниці. Тут перевезенням та обслуговуванням пасажирів займаються юні залізничники. Вони вчаться стати професійними машиністами, колійниками, провідниками та черговими.

Перед відкриттям нового сезону початківці пройшли теоретичне навчання, а працівники Укрзалізниці зробили ремонти, щоб подорожі були безпечними для відвідувачів.

Понад 2,5 тис. юних спеціалістів уже готові почати свою роботу.

Сезон руху поїздів стартує в Києві, Львові, Рівному, Дніпрі.

Графік руху поїздів

Дніпро: відкриття сезону — 4 травня. У травні, вересні та жовтні поїзди відправляються у вихідні дні з 10:00 до 18:00. Літній графік: щоп'ятниці з 12:00 до 18:00, у вихідні з 10:00 до 18:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі мати за мільйон продала дворічну дитину

Жінка домовилася продати дитину своїй знайомій. Горе-мати затримала поліція при передачі дитини та отриманні коштів. Жінка пояснила свій жахливий вчинок тим, що не хоче опікуватися сином та їй потрібні гроші, щоб відкрити бізнес. Де зараз дитина та що буде його матері – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі перейменували вулиці і назвали нові провулки: у місті дерусифікували ще вісім топонімів

У Дніпрі депутати на 49-й сесії проголосували за перейменування топонімів, назви яких пов’язані з державою-агресором. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради. Подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися