RU
 

У Миколаєві від вибуху боєприпасу загинули двоє військових

Текст: ,  25 квітня 2024, 12:15
0
1316
У Миколаєві від вибуху боєприпасу загинули двоє військових
Фото: ДБР
У Миколаєві унаслідок вибуху загинули двоє військових

Під час необережного перевантаження боєприпасів військовослужбовцями з одного автомобіля до іншого відбулась детонація.


У Миколаєві 24 квітня прогримів вибух на автомобільній парковці. Внаслідок детонації боєприпасу загинули двоє військових ЗСУ, які розвантажували снаряди. Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань в четвер, 25 квітня.
 
За попередньою інформацією, 24 квітня в Миколаєві на автомобільній парковці під час необережного перевантаження боєприпасів військовослужбовцями з одного автомобіля до іншого відбулась детонація. Внаслідок вибуху загинуло двоє бійців та ще двох поранено. Також зайнялися автомобілі, які були поряд з епіцентром вибуху.
 
Зазначається, що під час ліквідації пожежі на парковці стався ще один вибух, через який отримали травми п’ятеро рятувальників, які приїхали на виклик.
 
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею Порушення правил поводження зі зброєю. Наразі триває розслідування обставин події. 

Як повідомлялося, ввечері 24 квітня в Миколаєві під час гасіння пожежі постраждали п'ятеро рятувальників. Стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повторна детонація.

Удар по Миколаєву: кількість жертв зросла

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: Николаеввоенныепогибшие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі