Швидкий як Tesla Cybertruck, але набагато дешевше: стартують продажі нового пікапа Geely

0
151
Geely Radar Horizon
-->

Повнопривідний пікап Radar Horizon здатен прискоритися до 100 км/год всього за 4,5 секунди.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Компанія Geely презентувала потужний повнопривідний пікап із динамікою Tesla Cybertruck. Нагадаємо, бренд Radar належить компанії Geely, а нова “вантажівка” отримала власну назву Horizon.

Geely Radar Horizon

Габарити кіберпікапа становлять 5260х1900х1880 міліметрів при довжині колісної бази 3,12 метра. Розмір дорожнього просвіту сягає 230 мм, а глибина броду, що долається – 815 мм. Підвіска у пікапа пружинна: спереду – типу McPherson, ззаду – незалежна багатоважільна.

Вантажність складає 815—865 кілограмів, допустима маса причепа дорівнює три тонни. У салоні заявлено одразу п’ять побутових розеток загальною потужністю 21 кіловат, а також можливість заряджати від машини різноманітні електроприлади.

Geely Radar Horizon

Пікап повністю електричний, на передній осі у нього встановлено електромотор потужністю 156 кінських сил, ззаду ще один двигун агрегат, на 272 сили. Сукупна віддача силової установки становить 428 к.с. та 594 Нм крутного моменту. Прискорення з місця до 100 кілометрів на годину займає у китайського пікапа всього 4,5 секунди – на рівні набагато дорожчого Tesla Cybertruck.

На вибір запропоновано дві батареї місткістю 73 або 84 кіловат-години. У першому випадку запас автономного ходу становить 460 кілометрів, у другому – 520 кілометрів за китайським випробувальним циклом CLTC.

Geely Radar Horizon

У Китаї продажі повнопривідного електропікапа Radar Horizon вже стартували. Вартість новинки на місцевому ринку оцінено у 181,8-221,8 тисячі юанів, що приблизно еквівалентно 25-30 тисячі доларів США за поточним курсом.

У стилі Suzuki Jimny: представлено найдешевший електрокросовер у світі

Стартують продажі нового дешевого електромобіля від Renault: оголошено ціни

Пікап Tesla Cybertruck може стати винищувачем дронів

Додати коментар