Віддалена робота дозволяє заробляти чималі гроші 

Головне за день:

Віддалена робота стає все більш популярною в Україні, пропонуючи гнучкість та можливість високого заробітку. Багато компаній готові платити кваліфікованим фахівцям конкурентні зарплати, навіть за роботу з дому.

Ось кілька прикладів вакансій з віддаленою роботою, де пропонують зарплату до 30 тисяч гривень:

Викладач англійської мови: онлайн-школа шукає викладачів англійської мови з досвідом роботи та знанням граматики. Зарплата: 15-30 тис. грн.  

Менеджер з продажу: онлайн-школа шукає менеджера з продажу для просування своїх курсів. Досвід роботи не обов’язковий, буде надано навчання. Зарплата: 15-30 тис. грн.  

Менеджер з роботи з туристичними агентами: турагентство шукає менеджера для співпраці з туристичними агентами. Зарплата: 20-35 тис. грн. 

Спеціаліст клієнтської підтримки: компанія-розробник програмного забезпечення шукає спеціаліста для надання підтримки клієнтам. Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 15:30 до 00:00. Зарплата: 27,4 тис. грн. 

Також читайте: Зарплати військових зміняться з 1 травня

Це лише декілька прикладів, адже вакансій з віддаленою роботою значно більше. Ви можете знайти їх на таких сайтах, як:

Щоб успішно знайти віддалену роботу з високою зарплатою, рекомендується:

  • Створити резюме, яке підкреслює ваші навички та досвід, релевантні для віддаленої роботи.
  • Вказати в резюме, що ви готові до віддаленої роботи.
  • Активно шукати вакансії на спеціалізованих сайтах.
  • Звертатися до рекрутингових агентств, які спеціалізуються на пошуку віддалених працівників.

Фахівці радять брати участь у профільних онлайн-спільнотах та форумах, де можна знайти вакансії та поради з пошуку віддаленої роботи.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦