Над Одеською областю знищили розвідувальний БПЛА

Над Одеською областю знищили розвідувальний БПЛА.

Над Одеською областю знищили розвідувальний БПЛА. Фото иллюстративное: 24tv.ua

Події
25 квiтня 13:08

Сьогодні вранці, 25 квітня, на Одещині протиповітряною обороною півдня України знищили розвідувальний БПЛА "ZALA". Про це повідомляє Повітряне командування "Південь".

Також минулої доби в Херсонській області знищили два ударні БПЛА "Ланцет".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що сьогодні жодних вибухів та роботи ППО в Одесі не помітили.

Нагадаємо, що раніше Російська Федерація атакувала Одесу вранці 24 квітня ракетами, кожна з яких може коштувати понад три мільйони доларів. Таким чином, вона витратила понад десять мільйонів доларів. Це не враховуючи інших супутніх витрат.

Ворог намагається знайти пункти дислокації українських військових, тому постійно запускають розвідувальні безпілотники. Коли в РФ вважають, що таке місце їм вдалося "знайти", то намагаються завдати ударів по ньому. 24 квітня окупанти атакували місце, де зберігали виведену з ладу автомобільну техніку, яка фактично зазнала пошкоджень на полі бою. Тому, в принципі, її можна було побачити із відкритих майданчиків. Швидше за все, ворог вирішив відпрацювати з цієї локації. Проте особового складу ЗСУ там не було. Обійшлося без жертв.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах