Ще кілька десятиліть тому словосполучення «Бермудський трикутник» викликало у багатьох острах. І це не дивно, адже повідомлення про загадкові зникнення кораблів на ділянці океану між Флоридою, Пуерто-Рико та Бермудськими островами у пресі спливали постійно.

Зараз про таємничу локацію майже не говорять. Але чому?

Як пояснив американський дослідник і пілот Ларрі Куше, більшість повідомлень про інциденти в Бермудському трикутнику була неточністю або перебільшеною інформацією.

При цьому деякі кораблі та літаки там справді зазнавали катастрофи, але якщо подивитися статистику, то саме це місце ніколи не вважалося зоною підвищеної небезпеки.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами Куше, той факт, що ми більше не чуємо про Бермудський трикутник, пояснюється дуже просто — сучасні технології дозволяють відстежувати океанські та повітряні перевезення з більшою точністю, що не залишає місця для домислів.

Популярне: