Тушкована капуста з м’ясом – це повноцінний прийом їжі. Вона достатньо ситна. Можна подати зі свіжим огірком або овочевим салатом. Також чудово доповнить смак страви картопля, яку потрібно покласти під час тушкування.

Ідея приготування соковитої тушкованої капусти на обід опублікована на сторінці фудблогерки Анни Коваль в Instagram. Капусту можна обрати будь-якого сорту.

Інгредієнти:

  • м’ясо – 500 г
  • морква – 2 середніх або 1 велика
  • цибуля – 2-3 шт.
  • картопля – 2-3 шт.
  • капуста – 1-1,2 кг.
  • томатна паста – 1 ст.л.

Спосіб приготування:

Обсмажуємо м’ясо.

Коли воно трішки протушкується, додаємо порізану моркву, цибулю та картоплю.

Смажимо до напівготовності.

Додаємо нашинковану капусту.

Тушкуємо 40 хвилин.

У процесі можна додавати воду, щоб страва тушкувалась.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У кінці додаємо 1 ст.л. томатної пасти, розведеної з водою.

Сіль, перець за смаком.

Популярне: