Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомий український актор вступив до лав ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український актор вступив до лав ЗСУ

Наразі чоловік служить у батальйоні ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр

25 квітня 2024, 13:30
Поділіться публікацією:

Відомий український актор Юрій Феліпенко, чиє обличчя знайоме мільйонам завдяки ролі у популярному серіалі "Обіцянка Богу", відклав акторські регалії, щоб стати на захист своєї країни в умовах російського вторгнення. Він добровільно вступив до лав Збройних Сил України, долучившись до батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92 окремої штурмової бригади.

Відомий український актор вступив до лав ЗСУ

Відомий український актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ

Новина про вступ Феліпенка до армії розлетілася в мережі після його посту в Instagram, де актор не тільки поділився своїм рішенням, але й показав, як готується до важливої місії разом з побратимами. Фотографії з ранкових зарядок і підготовки до присяги вже встигли набрати тисячі лайків та коментарів, підкреслюючи важливість його кроку як для фанатів, так і для ширшої громадськості.

Феліпенко, відомий своєю фізичною підготовкою та артистичними здібностями, зазначив, що зараз ці якості слугують більш високій меті. 

"Ранкова зарядка "ахіллесовців". Дивно, що люди, які зовсім далекі від спорту, щодня дивлячись на нашу організовану групу рекрутів до БпАК "Ахіллес", самі починають робити вправи, спочатку нас було лише вісім, а зараз понад 20. Ефект побитих вікон", — поділився актор.

Не тільки Феліпенко приклав зусилля до захисту України, але й його колега по серіалу Костянтин Темляк також вступив до ЗСУ. Спільна участь знаменитих акторів не лише збільшує увагу до ситуації на фронті, але й піднімає моральний дух як серед військових, так і серед цивільного населення.

Нагадаємо, що знаменитий блогер і автор популярного каналу Geek Journal Олексій Шкробинець, відомий також як Тайлер Андерсон, прийняв рішення мобілізуватися до Збройних сил України. Цю новину він оголосив на своєму каналі, підкресливши своє розуміння важливості особистого внеску в обороноздатність країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини