Стало відомо, що увійде в перший за півроку масштабний пакет американської допомоги США, який Пентагон сформував відразу після схвалення фінансування поставок Конгресом.

Як повідомляють офіційні джерела, відвантаження зброї та боєприпасів на суму 1 мільярд доларів почнеться вже найближчим часом, а частина коштів досягне України до кінця поточного тижня.

У зв’язку з цим президент Сполучених Штатів Джозеф Байден записав спеціальне звернення, в якому повідомив, що зробить усе, щоб усе необхідне прибуло якнайшвидше.

«Буквально за кілька годин ми почнемо відправляти в Україну обладнання для ППО, боєприпаси до артилерії та реактивних систем, бронетехніку», — сказав голова Білого дому.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також відомо, що до пакету увійдуть БМП «Бредлі», MRAP, автомобілі HMMWV, а також велика кількість боєкомплекту до різних типів американського озброєння.

Популярне: