Інцидент стався випадково, коли Артем Пивоваров кидав глядачам барабанну паличку

Головне за день:

Український співак перепросив перед фанаткою, якій випадково зламав ніс під час концерту. 

Під час виступу в Києві українського співака Артема Пивоварова сталася неприємна ситуація – він випадково травмував одну зі своїх шанувальниць.

Під час шоу музикант вирішив жартома кинути барабанну паличку у натовп. Невдачливий кидок призвів до того, що паличка вдарила фанатку прямо в обличчя, травмувавши їй ніс.

Після виступу Артем Пивоваров запросив постраждалу дівчину за лаштунки, де щиро перепросив перед нею та обійняв. Прихильниця відповіла великодушно, вважаючи, що це “воно того варте”.

На своїй сторінці у соціальних мережах фанатка опублікувала фотографію разом зі співаком та подякувала йому за вибачення. Вона також завітала у коментарі та написала, що не забрала додому паличку, адже відразу побігла лікувати травмований ніс.

Також читайте: Українська співачка зізналася, що страждає від алкогольної залежності

Користувачі мережі висловили співчуття постраждалій та побажали їй швидкого одужання. Деякі запропонували вибаченням квиток на наступний концерт, на що співак відповів, що так і зробив, а фанатка пообіцяла повернутися.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦