До ситуації з арештом одного з найближчих соратників Сергія Шойгу до Міноборони доклало руку Головне управління розвідки Міноборони України. Про це повідомляє «УП» із посиланням на власне джерело у спецслужбі.

За даними видання, навесні поточного року фахівці ГУР здійснили зламування серверів МО РФ за допомогою кібератаки, викравши значний обсяг секретних даних.

Серед усього масиву інформації містився також компромат на заарештованого заступника Шойгу Тимура Іванова. Відразу після цього слідчі органи РФ розпочали проти нього слідство, результатом якого стало звинувачення у корупції.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як відзначило джерело «УП», у Кремлі весь час знали про хабарництво в Міноборони, але закривали на це очі, а медійний розголос і особливо витік цих даних в Україну змусив Москву показово покарати Іванова.

Популярне: