У Дніпрі громадський транспорт готують до літа: подробиці

У тролейбусах лагодять кондиціонери та підтягують контактну мережу

Одне з тролейбусних депо Дніпра. Тут перед літом кипить робота з підготовки систем кондиціонування.  "Нині прочищаю та продуваю систему. Замінюю зношені фільтри, наповнюю спеціальною рідиною", — прокоментував Павло, майстер із ремонту та обслуговування кондиціонерного обладнання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Усі роботи з підготовки тролейбусів до літа планують завершити уже до кінця квітня.

"Салони 96 тролейбусів обладнані системою кондиціонування. У трамваях ця система лише у кабіні водія. А ще кондиціонери є у 5 комунальних автобусах. Там теж проводимо діагностику системи, перевіряємо чи все справно", – розповів провідний фахівець КП "Дніпровський електротранспорт" Дніпровської міської ради Нікіта Керенцев.

Також у рамках підготовки до літа виконують профілактичні ремонти контактної мережі. Кипіла робота і по вул. Богдана Хмельницького.

"Тут наші служби виявили провисання дроту. Задля безпечної експлуатації його регулюють. Ця необхідність виникає через фізичні властивості металів, – взимку довжина проводу зменшується, влітку навпаки збільшується. Через те виникають провисання проводу, які можуть стати причиною аварійних випадків: обрив, зрив штанг струмоприймачів, несправність пантографа", — прокоментував Нікіта Керенцев.

На ділянці по вул. Богдана Хмельницького служби перевірять більше ніж кілометр контактної мережі. Усього підприємство утримує близько 636 кілометрів цієї мережі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі мати за мільйон продала дворічну дитину

Жінка домовилася продати дитину своїй знайомій. Горе-мати затримала поліція при передачі дитини та отриманні коштів. Жінка пояснила свій жахливий вчинок тим, що не хоче опікуватися сином та їй потрібні гроші, щоб відкрити бізнес. Де зараз дитина та що буде його матері – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі перейменували вулиці і назвали нові провулки: у місті дерусифікували ще вісім топонімів

У Дніпрі депутати на 49-й сесії проголосували за перейменування топонімів, назви яких пов’язані з державою-агресором. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради. Подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися