В Одесі нагородили Дарт Вейдера: він став добровольцем із цивільного захисту

В Одесі нагородили Дарт Вейдера: він став добровольцем із цивільного захисту.

В Одесі нагородили Дарт Вейдера: він став добровольцем із цивільного захисту. Фото: скріншот відео

Події
25 квiтня 14:19

У четвер, 25 квітня, мер Одеси Геннадій Труханов нагородив Дарта Вейдера, який увійшов до числа добровольців із цивільного захисту. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Як відомо, Дарт Вейдер був конкурентом Труханова під час виборів глави міста. Зокрема, 14 лютого 2011 року людина у костюмі Дарта Вейдера подала заяву до Одеської міськради на отримання безкоштовних 10 соток землі.

"Разом із ДСНС вони з перших хвилин – на місці виклику. А після завершення гасіння пожежі та рятувальної операції, коли місію ДСНС завершено, залишаються та допомагають комунальникам розбирати завали, зрізати аварійні конструкції, працюють на висоті та небезпечних ділянках",
– зазначив Геннадій Труханов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



У липні 2012 року людина у костюмі Вейдера з бензопилою та групою людей, до якої входили депутати Одеської обласної ради Олексій Гончаренко та Олексій Потапський, боролася проти незаконних автостоянок поблизу одеських пляжів.

А 28 квітня 2014 року стало відомо, що Вейдер подав документи до Одеської територіальної виборчої комісії на реєстрацію кандидатом на посаду міського голови.

У вересні 2015 року члени партії "Блок Дарта Вейдера" знову висунули Дарта Вейдера у кандидати на посаду міського голови Одеси. У разі перемоги висуванець пообіцяв зробити ремонт у кабінеті мера та поставити пластикові вікна по всьому будинку мерії.

Вейдер завжди на публічних заходах ходив у чорному костюмі та шоломі персонажа з голлівудського фільму.

Зазначимо, Дарт Вейдер – це персонаж кіноепопеї "Зоряні війни". Справжнє ім'я одеського Дарта Вейдера – Віктор Олексійович Шевченко. Він народився у Білорусі, але пізніше переїхав до України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах