Головна Новини Світ Росія Час Путіну ховатися до бункеру. Стало відомо, як СБУ підбирається до Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Час Путіну ховатися до бункеру. Стало відомо, як СБУ підбирається до Кремля

СБУ потихеньку переносить бойові дії на територію Росії, про це у Фейсбуці заявив військовий Кирило Сазонов. За його словами, спецслужби наближаються до Кремля, тому російському диктатору Володимиру Путіну час ховатися в бункер

25 квітня 2024, 14:26
Поділіться публікацією:

Доки тривають дискусії на тему – чи має Україна завдавати ударів по НПЗ на території Росії Служба безпеки продовжує спокійно та методично вибивати нафто-газову інфраструктуру країни-бензоколонки, підкресли політолог, який служить на фронті Кирило Сазонов.

Час Путіну ховатися до бункеру. Стало відомо, як СБУ підбирається до Кремля

Путін в бункері

За його словами, "Роснафта" недорахувалася одразу двох баз зберігання та перекачки паливо-мастильних матеріалів за одну ніч — у населених пунктах Ярцево і Роздорове Смоленської області.

Відомо, що на цих базах зберігалось 26 тисяч кубометрів російського пального. Після потужних вибухів на об’єктах почалася масштабна пожежа та евакуація персоналу.

Як відзначив Сазонов, удари по нафтобазам — це продовження системної роботи СБУ по руйнуванню ключової та бюджетоутворюючої галузі Росії, яка до того ж дає ворогу змогу фінансувати ведення війни в Україні.

"Це ще не повний перелік вражених СБУ цілей останнім часом. Додайте успішні приклади ударів по 13 нафтопереробних заводів Росії. Тепер черга дійшла і до великих нафтових баз. Дрони СБУ також атакують металургійні заводи і авіабази. Що маємо по факту? Дуже гарну тенденцію. СБУ генерала Малюка зробили прильоти в РФ регулярними – СБУ перенесла війну на територію РФ та наближає її до Кремля. Вже скоро. Вже час ховатися до бункеру",
- відзначив Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Росії переймаються тим, що Сили оборони влаштують їм пекло 7 та 9 травня. Їх експерти прогнозують, що буде завдана серія ударів по російській території, в тому числу по стратегічним об’єктам в тилу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

25 квітня 2024, 14:39

CеБеУ на передок, вместе с Мудановым и этим СаЗоновым, вот уж кто ухилянты на самом деле

Ігор

25 квітня 2024, 13:29

Слава віртуальній успішності!


Новини