У Дніпрі планують збудувати новий ЖК з «вітрилами»

На житловому масиві «Тополя-1» у Дніпрі планують збудувати новий ЖК з «вітрилами».

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Facebook-сторінку архітектора Віктора Корольова.

У Дніпрі на Запорізькому шосе, 30н планують звести новий житловий комплекс.

“Ми з великою любов’ю ставимося до людей, і тому, працюючи над проєктом ЖК, ми не просто прагнули створити проєкт нового житлового комплексу – ми хотіли оспівати нашу любов до людини. Архітектуру заведено називати «музикою, яка застигла в камені» — але ми сприймаємо архітектуру, швидше, не як музику, а як поезію”, – повідомив архітектор Віктор Корольов на своїй Facebook-сторінці.

У Дніпрі може з'явитись новий ЖК

Будівельний об’єкт передбачає спорудження трьох секцій, які можуть мати висоту від 16 до 22 поверхів кожна. У них мають встановити два ліфти для зручності мешканців. Матеріалом для конструкції будинку буде залізобетон, а для стін – газобетон.

У Дніпрі може з'явитись новий ЖК

У майбутньому комплексі буде розташовано як житлові приміщення, так і комерційні простори. У планах – будівництво 513 квартир різної площі, зокрема одно-, дво- та трикімнатні помешкання з індивідуальним опаленням.

У Дніпрі може з'явитись новий ЖК

Передбачається облаштування підземного та відкритого паркінгів, а також дитячого майданчика. Нещодавно в архітектурній спільноті у соціальній мережі Facebook було опубліковано рендери ймовірного дизайну житлового комплексу. За цими зображеннями можна припустити, що над дитячим та спортивним майданчиками, можливо, встановлять навіс, подібний до вітрил.

Нагадаємо, у Дніпрі на території автостанції планують розпочати будівництво зали очікування із торговельними приміщеннями.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , ,