Блогер Ніколас Карма отримав велику популярність у соцмережах за свої короткі інтерв’ю з жителями різних міст України, в яких він цікавиться у співрозмовників, скільки коштує одяг, який зараз перебуває на них.

Нещодавно автор популярного каналу поставив аналогічне питання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади “Азов”. Бійця Карма зустрів на вулиці Львова у повному комплекті спорядження, вирішивши поцікавитися, скільки це все вартує.

Відповідь військового багатьох шокувала, адже дехто дізнався, що амуніція та одяг для військових є надзвичайно дорогими.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У випадку з учасником інтерв’ю, одяг коштував 37 тисяч гривень, а амуніція – майже 255 тисяч гривень.

@nicolas_karma_official

«Скільки коштує Look?» Збираємо на 10 хижих хамві для бригади АЗОВ. Ці авто допоможуть “Азову” ефективніше вести війну в лісах Кремінної 🎯Ціль: 15 000 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку у шапці профілю батальйону @АЗОВ

♬ оригінальний звук – Ніколас Карма

Популярне: