Заборгованість за комуналку: чи можна оплатити ЖКП частинами

Центру комунального сервісу пропонує укладати договір реструктуризації (розстрочення) заборгованості за комунальні послуги.
Заборгованість за комуналку: чи можна оплатити ЖКП частинами
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У Києві діє програма розстрочення платежів за житлово-комунальні послуги. Для цього потрібно підписати відповідний договір, повідомили в КМДА.

Читайте також:

За словами заступниці директора "Центру комунального сервісу" (ЦКС) Юлії Петрик, ЦКС пропонує укладати договір реструктуризації (розстрочення) заборгованості за комунальні послуги.

Вона зазначила, що міжопалювальний сезон найбільш прийнятний для оплати накопичених боргів, адже нарахування за опалення вже не проводиться, тому фінансове навантаження на споживача значно менше.

"При укладанні договору фахівці ЦКС обговорюють індивідуальні аспекти і платіжні можливості споживача. А найголовніше, коли ви реструктуризували борг, то ви уникнете примусового стягнення боргів через суд і ризику припинення надання вам послуг", - наголосила Петрик.

Читайте також:

Укласти такий договір можна в одному з районних сервісних центрів ЦКС або підписати дистанційно за допомогою електронного цифрового підпису.

Раніше ми писали, що мешканці Сум отримали право на виплати для внутрішньо переміщених осіб та мораторій на припинення комунальних послуг. Місто внесли до списку територій можливих бойових дій.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK