Головна Новини Політика України 2024 У Зеленського розповіли, чи можуть бути переговори з РФ про статус Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, чи можуть бути переговори з РФ про статус Криму

Крим є українською територією, тому Україна не буде вести переговори з Росією про його статус.

25 квітня 2024, 14:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Україна не буде вести переговори щодо приналежності Криму, адже півострів є складовою частиною України, заявила постійна представниця президента України в АР Крим Таміла Ташева. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Укрінформ".

У Зеленського розповіли, чи можуть бути переговори з РФ про статус Криму

Громадська діячка Таміла Ташева. Фото з відкритих джерел

Українська кримськотатарська правозахисниця Таміла Ташева вказує, що Україна продовжує роботу в рамках "Кримської платформи", адже проблема окупації півострова залишається актуальною. 

"Крим є складовою частиною Української держави, тому жодних перемовин з РФ щодо його приналежності бути не може", — говорить Ташева.

Громадська діячка пояснює, що Україна деокуповує території не лише через питання територіальної цілісності та безпеки, але й тому, що там живуть українські громадяни, які перебувають в окупації та переслідуваннях з боку російського режиму.

"Ми завжди говоримо про повернення людей. Ми боремося не лише за території, а за людей. Єдиною можливістю для життя в спокої, розвитку та існування для кримських татар і інших корінних народів є деокупація і повернення Кримського півострову під прапор Української держави", — наголосила Ташева.

Представниця президента України в АР Крим Таміла Ташева також додала, що "Кримська платформа" активно працює на всіх рівнях, і з початку її запровадження до неї долучилось понад 60 країн. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник ГУР відреагував на закиди щодо свого прогнозу про українські війська, які мали б бути в Криму.

Також "Коментарі" писали про те, що британські ЗМІ з посиланням на українську розвідку назвали час, коли Україна знищить Кримський міст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини