24 квітня у селі Старий Яр Яворівського району Львівської області стався вибух на пункті приймання металолому, внаслідок чого загинули дві людини, а одна жінка отримала травми.

Попередньо встановлено, що 58-річна жителька району разом зі своїм 54-річним сусідом привезли металеві предмети на пункт приймання. Під час зважування металу стався вибух, який забрав життя чоловіка та 42-річної власниці пункту приймання. Жінка, яка супроводжувала загиблого, отримала численні травми й була госпіталізована.

На місці події працюють слідчі, вибухотехніки та криміналісти поліції Львівщини, а також співробітники Яворівського районного відділу поліції. Тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин події та причин вибуху.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 264, яка передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. 

Популярне: