Головна Новини Світ Великобританія Побудувати з Путіним нормальні відносини: Британія оцінила перспективи
commentss НОВИНИ Всі новини

Побудувати з Путіним нормальні відносини: Британія оцінила перспективи

Кемерон заявив, що після всіх злочинів Путіна не віриться, що вдасться відновити стосунки

25 квітня 2024, 15:08 comments2474
Поділіться публікацією:

Після того, що Росія зробила в Сирії, а також в Україні, розпочавши повномасштабне вторгнення російських військ, відносин між Британією та диктатором Володимиром Путіним немає шляху назад. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю The Independent зробив міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон. 

Побудувати з Путіним нормальні відносини: Британія оцінила перспективи

Кемерон та Путін. Фото з відкритих джерел

"Я думаю, що з Путіним — абсолютно ні. Коли я став прем'єр-міністром, у нас були складні відносини з Росією, і я вважав правильним спробувати й подивитися, чи зможемо ми побудувати кращі відносини, але в кінцевому підсумку вони зруйнувалися через те, що Росія зробила в Сирії, через те, що Путін зробив в Україні у 2014 році", — заявив глава МЗС Британії.

Зокрема, він додав, що після того, як він залишив посаду прем'єр-міністра Великобританії у 2016 році – Володимир Путін почав "поводитися ще гірше". 

Зазначимо, тим часом через публікації у ЗМІ Британія опинилася в центрі скандалу. Лондон, який називають чи не головним союзником Києва у війні проти Росії, звинуватили в тому, що він "допомагає Росії оплачувати війну в Україні", продовжуючи імпортувати рекордні обсяги переробленої нафти з країн, які переробляють викопне паливо Кремля.  

Читайте також на порталі "Коментарі" — переговорів, що називається тут і зараз із путінським режимом про мир вимагають не лише відверті прихильники Володимира Путіна, а й просто наївні люди, які не розуміють Росію та той режим, який зараз її очолює. Таку заяву в інтерв'ю The Guardian зробив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини