У квітні цього року російські військовослужбовці виявилися у центрі уваги через кілька випадків, що спровокували значний резонанс. Ці події сталися як на території України, так і в глибині Росії, привертаючи увагу як українських, так і російських громадян.

На передовій на Донбасі російські окупанти заявили про убиття “зрадників” із Російського добровольчого корпусу під час штурму населеного пункту Очеретине. 

Проте виявилося, що загиблі насправді були російськими військовими з 30-ї бригади. Один із них, директор школи з міста Кемерово, був ідентифікований за паспортом. Після виявлення правди пропагандистам довелося шукати нові пояснення ситуації.

У Рязані чоловіка, який вирішив прокататися на мотоциклі поруч з військовим аеродромом, сприйняли за диверсанта. Його побили, сприйнявши його дії як загрозу. Після виявлення помилки військові спробували замовчати подію, наказавши потерпілому не розголошувати інформацію про інцидент.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Недавно в мережі з’явилося відео, яке показує, як кадировці у “зоні СВО” поводяться з мобілізованими росіянами. Схоже, їм дозволяють поводитися як завгодно. Однак у російських пабліках з’являються заклики обмежити їх повноваження. Чи дозріють “сусіди” до активних дій – покаже час, але шанси на це поки що невеликі, оскільки вони продовжують відправляти своїх громадян на фронт як гарматне м’ясо.

Популярне: