Військові фіксують зростання активності громадян у Територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК). Це пов’язано з наближенням дати набрання чинності нового Закону про мобілізацію, який зобов’язує мільйони чоловіків оновити свої дані протягом 60 днів з 18 травня.

“Спостерігаємо черги біля ТЦК, що свідчить про відповідальність та свідомість українців. Це позитивний тренд”, – наголошують у Командуванні Сухопутних військ ЗСУ.

Водночас у відомстві закликають громадян не зволікати і не відкладати візит до ТЦК на останній момент. Нагадують, що ТЦК працюють цілодобово, тож можна обрати зручний час для оновлення даних.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Звертаємося до громадян з проханням не створювати штучного ажіотажу. ТЦК готові прийняти всіх, хто хоче виконати свій громадянський обов’язок”, – йдеться у повідомленні.

Популярне: