Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 25 квітня по 2 травня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 25 квітня по 2 травня
Дозвілля та їжа
25 квiтня 15:44
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 25 квітня по 2 травня. Фото: novy.tv

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Крашенка

Рейтинг IMDB: 8/10

Комедія. Україна, 2024 р.

Режисер: Тарас Дудар

В ролях:

  • Станіслав Боклан
  • Олеся Жураківська
  • Даша Легейда

Історія про сім'ю Забіяк, яка не бачилася багато років, і незважаючи на війну, вирішує зібратися на Великдень у батьківському домі. Під сімейним дахом зустрічаються зовсім чужі люди. Дві сестри та брат шукають затишок, але знаходять батька, який досить дивно веде себе - будує ракету, щоб ударити по Москві та завершити війну. Але обіцянка забрати діда змушує дітей об'єднатися і залишитися в батьківському домі до Великодня. Чи зможуть вони впоратися з його безглуздим планом та своїми власними протиріччями?

Каскадер

Рейтинг IMDB: 7.4/10

Драма. США, 2024 р.

Режисер: Девід Літч

В ролях:

  • Райан Гослінг
  • Емілі Блант
  • Аарон Тейлор-Джонсон

Колт - каскадер і, як і кожному каскадеру, йому доводиться виконувати складні трюки, стрибати з найвищої висоти та ризикувати життям для ефектних кіностен. Переживши нещасний випадок на майданчику, який майже знищив його кар'єру, Колту знову доведеться повернутися до роботи. Він повинен розшукати зниклу кінозірку, розгадати підлу змову і повернути кохання всього життя. Хіба щось може піти чи не так?

Spy x Family: Код білий

Рейтинг IMDB: 7.3/10

Комедія, екшн, аніме Японія, 2023

Режисер: Кадзухіро Фурухасі

Він – шпигун. Вона – найманець убивця. Разом Ллойд і Йор ведуть подвійні життя, приховуючи справжню ситуацію від інших і зображуючи ідеальну сім'ю. Однак їхня прийомна донька Аня – телепат і знає їхні неймовірні таємниці, хоча батьки не знають. Поїхавши з сім'єю на зимові канікули подалі від міста, Ллойд намагається рухати поточну місію «Операція Стрікс», проте ситуація ускладнюється, коли до неї помилково приєднується Аня та запускає події, що загрожують миру в усьому світі.

Нічні незнайомці

Рейтинг IMDB: 5.9/10

Мелодрама. Франція, 2023

Режисер: Алекс Лутц

В ролях:

  • Карін В'яр
  • Алекс Лутц
  • Жером Кулі

Чи може гучна сварка в підземці вилитися в палку пристрасть? У Парижі може. Наталі та Емерік — двоє незнайомців, які випадково зіткнулися в нічному метро. Їхня суперечка у переповненому вагоні обернеться спонтанним сексом у фотобудці. Разом вони проведуть безтурботну ніч під французьким небом, щоб на світанку дізнатися, чи вони продовжать шлях разом.

Клаустроби: Без сну

Рейтинг IMDB: 5.6/10

Трилер. Ірландія, 2023 р.

Режисер: Ієн Хант-Даффі

В ролях:

  • Міллі Брейді
  • Полліанна МакІнтош
  • Акшай Кумар

Група незнайомих молодих людей збирається разом після отримання таємного повідомлення про участь в експерименті. Організатори заявляють, що це буде традиційне тестування медикаментів. Завдання протриматися довше без сну. Але учасників дослідження не попередили, що ліки мають побічний ефект. І тепер потрібно будь-що знайти спосіб не заснути, інакше помреш.

Закляття. Зародження зла

Рейтинг IMDB: 4.5/10

Жахи. Аргентина, Колумбія, 2023

Режисер: Тамае Гаратегі

В ролях:

  • Кумелен Санс
  • Герман Баудіно
  • Херардо Романо

1931 рік. Емілія, бунтівна та непокірна дівчина, заслана батьком до монастиря проти власної волі. Її приїзд супроводжується серією паранормальних явищ, які згодом стають дедалі сильнішими. Щоб здобути свободу Емілії, доведеться розгадати таємницю прокляття монастиря та його мешканок.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах