Що відомо про нову очільницю Запоріжжя Регіну Харченко

Що відомо про нову очільницю Запоріжжя Регіну Харченко.

Що відомо про нову очільницю Запоріжжя Регіну Харченко. Фото: facebook.com/ReginaHarchenko21

Події
25 квiтня 15:47

Після відставки секретаря міськради Запоріжжя Анатолія Куртєва, депутати обрали на його місце нового секретаря. Посаду зайняла Регіна Харченко, зібрали все, що відомо про нову виконуючу обов'зяки мера нашого міста.

33-річна Регіна народилась у Криму. У 2013 році закінчила Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого за спеціальністю "Правознавство", а у 2022 році отримала другу освіту – у Національному університеті "Львівська політехніка" за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що Регіна Харченко працювала адвокатом в АБ "Гришин і партнери". Була юрисконсульткою в КУ "Обласний центр медико-соціальної експертизи" Запорізької обласної ради, коли директором у ньому був Анатолій Куртєв.

Також була юрконсультанткою в Пенсійному Фонді, а також працювала у Спеціалізованій державній податковій інспекції з обслуговування великих платників Запоріжжя. А потім працювала адвокаткою як ФОП.

Щодо політичної кар’єри, то з 2016 року Харченко була помічником депутата Запорізької обласної ради, а в 2020 році стала депутаткою Запорізькою міськради. Потім вона очолила фракцію "Слуга народу", але вчора, 24 квітня, колеги по фракції її не підтримали і її з цієї посади зняли.

Харченко залишається у фракції і входить до комісії з питань земельних відносин.

На сесіях активно займалась питаннями недобудов у місті. Крім іншого, "вибивала" орендну плату за ділянку, яку здали в оренду Володимиру Кальцеву, але недооформили договір.

Разом з іншими депутатами направляла звернення до Анатолія Куртєва задля допуску ЗМІ і громадськості до засідань ради. Займається розшуком зниклих безвісти військовослужбовців.

Із декларації, за минулий рік Харченко задекларувала 549 тисяч грн доходу – це і зарплата, і підприємницька діяльність, і кошти на утримання дитини. Також у нової секретарки міськради є 4 тисячі євро накопичень готівкою. Із нерухомості – квартира в Запоріжжі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах