Юрій Феліпенко вирушив на фронт захищати Україну

Відомий український актор Юрій Феліпенко, який прославився своєю роллю у серіалі “Обіцянка Богу”, приєднався до Збройних Сил України і вирушив на фронт для захисту країни від російських окупантів. 

Він приєднався до батальйону ударних БпАК “Ахіллес” 92-ї ОШБр і вже демонстрував свій військовий вишкіл разом із побратимами.

На своїй сторінці в Instagram, актор поділився з прихильниками знімками з підготовки до складання присяги, а також з фізичних тренувань разом зі своїми товаришами. 

“Дивно, що люди, які зовсім далекі від спорту, щодня дивлячись на нашу організовану групу рекрутів до БпАК Ахіллес, самі починають робити вправи, спочатку нас було лише вісім, а зараз понад 20. Ефект побитих вікон”, — підписав він фото.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також до лав Збройних Сил приєднався ще один відомий український актор, Костянтин Темляк, який об’єднався з Феліпенко у рішучому кроці захищати свою країну.

Популярне: