У Кривому Розі дитина вистрибнула з четвертого поверху, рятуючись від пожежі

У м. Кривий Ріг під час пожежі у квартирі травмувалася дитина

25 березня об 11:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про займання в одному з помешкань багатоповерхівки, розташованої на вулиці Покровській Саксаганського району міста Кривий Ріг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Прибувши за викликом рятувальники встановили, що у квартирі, розташованій на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, горить домашнє майно на площі 15 кв.м.

Також стало відомо, що до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів медичними працівниками було госпіталізовано дитину, 2015 року народження, із попереднім діагнозом: компресійний перелом грудної клітки та струс головного мозку.

Зі слів свідків події, намагаючись врятуватись, дівчинка вистрибнула з вікна палаючого помешкання на ковдру, яку люди тримали внизу.

Вогнеборці ліквідували займання об 11:32.

До гасіння пожежі залучено 10 рятувальників та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі мати за мільйон продала дворічну дитину

Жінка домовилася продати дитину своїй знайомій. Горе-мати затримала поліція при передачі дитини та отриманні коштів. Жінка пояснила свій жахливий вчинок тим, що не хоче опікуватися сином та їй потрібні гроші, щоб відкрити бізнес. Де зараз дитина та що буде його матері – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі перейменували вулиці і назвали нові провулки: у місті дерусифікували щевісім топонімів



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися