Головна Новини Суспільство події Вульгарна поведінка кореянки в літаку змусила пілотів здійснити аварійну посадку
commentss НОВИНИ Всі новини

Вульгарна поведінка кореянки в літаку змусила пілотів здійснити аварійну посадку

Пасажирський літак змушений був здійснити аварійне приземлення через непристойну поведінку жінки з Кореї.

25 квітня 2024, 16:37 comments1898
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Літак авіакомпанії LOT, який здійснював рейс з Угорщини до Кореї, був змушений здійснити аварійну посадку в Казахстані через неконтрольовану поведінку кореянки. Пасажирка, особа якої не розголошується, після аварійного приземлення була заарештована місцевою владою в Казахстані.

Вульгарна поведінка кореянки в літаку змусила пілотів здійснити аварійну посадку

Через поведінку кореянки літак здійснив аварійне приземлення. Фото з відкритих джерел

Під час рейсу LO2001 громадянинка Кореї почала нецензурно висловлюватись, штовхатись та кричати заважаючи персоналу літака. Пасажири на борту літака відреагували на таку вульгарну поведінку кореянки та намагались її зупинити. Проте спроби пасажирів виявились невдалими.

Як наслідок літак зі 183 пасажирами був змушений здійснити аварійну посадку на половині шляху до Кореї та приземлився в Казахстані. 

"Попри спроби екіпажу втрутитися, крики та лайка тривали, викликаючи великий дискомфорт. Ми боялися, що нас затримають у Казахстані, і ми не потрапимо до Кореї, де мали займатись своїми справами", — описує ситуацію один з пасажирів літака.

Після аварійної посадки в Казахстані пасажирку затримала місцеві правоохоронні органи. Сам же літак через інцидент з кореянкою вилетів з Казахстану лише через 5 годин. Посольство Південної Кореї співпрацює з місцевою поліцією для подальшого розслідування інциденту та встановлення непристойної поведінки жінки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про стюардесу, яка назвала країни з найгіршими та найкращими пасажирами на борту літака.

Також "Коментарі" писали про скандал на борту літака, коли жінка з надмірною вагою сперечалась з матір'ю, яка вимагала для її дитини звільнити місце.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини