Дніпрянин сяде до в’язниці через посилки: що надсилав

Поліцейські викрили наркоділка з Дніпра, який розсилав особливо небезпечні психотропи поштою

Організував оборудку з доходом у щонайменше пів мільйона гривень на місяць 33-річний дніпрянин. Відтепер йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

Зловмисник підшукував "клієнтів" через телеграм-канали та інтернет-форуми. Наркотики та психотропи перед відправленням ховав в іграшки та негабаритну побутову техніку. Для конспірації використовував вигадані анкетні дані та "одноразові" номери телефонів, а на пошту приходив в сонцезахисних окулярах та кепках.

Встановили особу фігуранта оперативники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Поліцейські провели девʼять обшуків, в ході яких вилучили 3,6 кг особливо небезпечного психотропу, який зʼявився тільки у 2017 році, але вже ідентифікований Управлінням боротьби з наркотиками США як найпоширеніший серед синтетичних канабіноїдів.

У ході спецоперації наркоділка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі Нацполіції вже повідомили йому про підозру за незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання та збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права застави.

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі мати за мільйон продала дворічну дитину

Жінка домовилася продати дитину своїй знайомій. Горе-мати затримала поліція при передачі дитини та отриманні коштів. Жінка пояснила свій жахливий вчинок тим, що не хоче опікуватися сином та їй потрібні гроші, щоб відкрити бізнес. Де зараз дитина та що буде його матері – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі перейменували вулиці і назвали нові провулки: у місті дерусифікували ще вісім топонімів



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися