close-btn

Біткоїн наближається до “хреста смерті”: як може відреагувати ціна

Наближення “смертельного хреста” Біткоїна сигналізує про потенційну цінову турбулентність з ризиком падіння нижче $60 000 за BTC

Біткоїн наближається до хреста смерті: як може відреагувати ціна

Фото згенеровано за допомогою chat.openai.com

Сьогодні ціна Біткоїна впала більш ніж на 4% на тлі розпродажу на ширшому криптовалютному ринку, що викликало дискусії щодо майбутньої траєкторії флагманської криптовалюти. На тлі нещодавнього обвалу відомий аналітик Алі Мартінес попередив про потенційне падіння ціни BTC до $59 000.

Однак, на думку кількох інших експертів, це падіння може стати вигідною можливістю для учасників ринку. Отже, розглянемо докладніше прогнози аналітиків, щоб зрозуміти поточну ринкову тенденцію.

Падіння ціни Біткоїна до $59 000

Падіння ціни на Біткоїн вплинуло на настрої інвесторів у всьому світі. З огляду на нещодавній крах крипторинку, багато хто розмірковує над потенційним сценарієм розвитку ситуації найближчими днями.

Відомий аналітик Алі Мартінес поділився своїм аналізом BTC. За словами Мартінеса, Біткоїн стикається з двома важливими сигналами до продажу: “хрест смерті” між 50 і 100 SMA і червона 9-денна свічка від TD Sequential. Зокрема, аналіз Мартінеса показує, що якщо Біткоїн впаде нижче $63 300, він може обвалитися до $61 000 або навіть $59 000.

Аналітична фірма Kaiko також поділяє ведмежі настрої, згадуючи нещодавнє падіння Біткоїна на 6% у квітні. У той час як традиційні активи-притулки, такі як золото і долар США, зросли, Біткоїн не зміг скористатися ринковою турбулентністю, що посилило занепокоєння щодо його стійкості в умовах глобальної невизначеності.

Чи є нещодавнє падіння сигналом до купівлі?

Потенційне падіння ціни Біткоїна нижче позначки в $60 000 експерти ринку називають сигналом до купівлі для досвідчених інвесторів. Попри короткострокові прогнози волатильності після халвінгу, довгострокові прогнози малюють обнадійливу картину траєкторії руху BTC.

Для контексту, аналіз Spot On Chain, проведений на основі Vertex AI від Google Cloud, прогнозує, що ціни на BTC коливатимуться між $56 000 та $70 000 протягом травня, червня та липня 2024 року, з 48% ймовірністю падіння нижче $60 000. Однак, забігаючи наперед, вони передбачають значний рух у другій половині 2024 року, з 63% ймовірністю досягнення $100 000 і 42% ймовірністю перевищення $150 000 у першій половині 2025 року.

На момент написання матеріалу ціна Біткоїна знизилася на 3,94% і торгувалася на рівні $64 016. Обсяг торгів зріс на 39,63% до $33,39 млрд. За останні 24 години флагманська криптовалюта досягла максимуму в $66 730, що свідчить про високу волатильність на ринку криптовалют.

Раніше ми писали про 5 ознак краху Біткоїна, який покладе край бичачому циклу.

Ви могли пропустити:

google news