Вплинула дзеркальна дата: у РАЦСі на Дніпропетровщині за день уклали 9 шлюбів

У Кривому Розі на Дніпропетровщині в місцевому РАЦСІ за день з’явилося 9 нових подружжів. Молодят привабила дзеркальна дата.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Facebook-сторінку Покровського відділу ДРАЦС у Кривому Розі.

На таку кількість шлюбів, укладених 24.04.2024 року, вплинула дзеркальна дата, яка має надприродні властивості, що пояснюється особливим значенням цифр. Цифра 2 асоціюється з гармонією та любов’ю, 4 символізує надійність, а її подвійність – успішність, стійкість шлюбу. Два нулі збільшують силу інших чисел, з якими вони пов’язані. Число 24 у цій комбінації означає стабільність.

Вплинула дзеркальна дата: на Дніпропетровщині в одному РАЦСІ за день уклали 9 шлюбів

Вплинула дзеркальна дата: на Дніпропетровщині в одному РАЦСІ за день уклали 9 шлюбів

Вплинула дзеркальна дата: на Дніпропетровщині в одному РАЦСІ за день уклали 9 шлюбів

Цікаво, що для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24.04.2024 року, можуть мати магічне значення, особливо коли збігаються з повним Місяцем. Ці числа розглядаються як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для здійснення певних дій.

Повний Місяць також може додати наснаги, оскільки в багатьох культурах він вважається періодом магічних можливостей.

Отже, для нумерологів і тих, хто вірить у магічну силу дат та енергію повного Місяця, 24.04.2024 року є особливим часом для здійснення бажань, медитації чи звершення ритуалів з метою привернення гармонії, кохання та позитивної енергетики.

Нагадаємо, у Дніпрі, в ТРЦ “Караван” відкрили новий ЦНАП “Північний”.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , ,